Deelnemers & timing

Afdeling B – 14 april 2012 – 15.00 u

Het kampioenschap gaat van start op zaterdagnamiddag om 15.00 u met de B-afdeling. De Belgische band Brassband Bacchus kruist er de degens met de Nederlanders van Delta Brass Zeeland en David uit Zwolle.

Afdeling A – 14 april 2012 – 18.00 u

De A-afdeling, de hoogste, start om 18.00 u. Brassband Willebroek en Brassband Buizingen (beide uit België) zijn serieuze kandidaten voor de titel. Zij zullen echter stevige concurrentie krijgen vanuit Nederland met toppers als Brassband Schoonhoven en Brassband Rijnmond. Uit Duitsland komt 3BA Concert Brass voor de eerste keer internationaal uit op dit niveau. We zijn zeer benieuwd.

Afdeling D – 15 april 2012 – 10.30 u

Zondagmorgen vangt de wedstrijd al vroeg aan: vanaf 10.30 u kunt u luisteren naar het grote deelnemersveld uit afdeling D: uit België zijn er Brassband VlimmerenBrassband Lembeek, Bravoer en St. Cecilia Leest. Uit Duitsland neemt Brassband Düren deel.

Afdeling C – 15 april 2012 – 15.00 u

Op zondagnamiddag, 15.00 u, klinken de eerste noten van de deelnemers in afdeling C. Vier deelnemers tekenen present voor deze categorie. Uit België: Brassband Panta Rhei, Mons St. Georges Brassband and Young Brassband Willebroek. Zij worden het vuur aan de schenen gelegd door Brassband Schoonhoven B uit Nederland.

 

Bestel hier tickets